به گزارش ندای وارنا؛یکی از ۱۶ بند قانون جامع حمایت از حقوق معلولان که در سال ۱۳۸۳ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، به مناسبسازی محیط شهری اشارهکرده است که متأسفانه اجرایی نشده است و اگر از سال ۱۳۸۳ اجرایی میشد دیگر شاهد عدم مناسبسازی شهری نداشتیم.
در ماده ۲ قانون حمایت از معلولان با صراحت تمام کلیه سازمانها، وزارتخانهها و نهادهای عمومی و انقلابی را موظف کرده که ساختمانها و مراکز خود را جهت استفادهی معلولان آماده سازند.
بیش از ۷۰ درصد کوچه، خیابان، معابر عمومی، وسایل نقلیه، پارکها، بانکها و غیره شهرستان قرچک هیچکدام مناسب برای معلولان و افراد سالمند و جانبازان نیست و اگر یک معلول و جانباز نتواند در سطح شهر تردد کند از بسیاری از کارها بازمیماند وبه مرور زمان گوشهنشین و خانهنشین میشود.
برنامه ریزان شهری معلولان، جانبازان و سالمندان را بهعنوان یک قشر اجتماعی به رسمیت بشناسند و برای احقاق حقوق شهروندان معلول نسبت به مناسبسازی کوچه، خیابان و معابر عمومی اقدامات لازم را صورت دهند.
با حذف موانع موجود برای معلولان امکان مشارکت آنان در تمامی زمینهها فراهم میشود و درنتیجه دستیابی این افراد به تمام امکانات پیشرفت کشور را به وجود میآورد.
پایگاه خبری قرچک آنلاین گوشهای از نامناسب بودن کوچه، خیابان، معابر عمومی و بانکها شهرستان قرچک را به تصویر میکشد.
رفع موانع موجود در پیاده رو جهت استفاده معلولین
نصب سنگفرش ویزه معلولین
منبع :قرچک آنلاین
انتهای پیام/
اعلام وصول پایگاه خبری