رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران :
اعتبار طرح کمربندی جنوبی دماوند نیاز به منابع مالی کلان دارد
تاریخ انتشار : دی ۲۷, ۱۴۰۱ ۸:۵۳ ب.ظ
 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت:پروژه کمربندی جنوبی دماوند نیاز به منابع کلان اعتبارات دارد و حتما باید در مصوبات سفر رئیس جمهور قرار گیرد.
 اعتبار طرح کمربندی جنوبی دماوند نیاز به منابع مالی کلان دارد

به گزارش ندای وارنا؛ جلسه کمیته برنامه ریزی این شهرستان به ریاست رضا طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند و با حضور سید احمد رسولی نژاد، نماینده مردم شریف شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، ازوجی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، بخشداران، شهرداران، و روسای ادارات شهرستان در سالن جلسات شهید رجایی فرمانداری شهرستان دماوند سه شنبه برگزار شد.

گفتنی است در این نشست میزان بودجه اختصاص یافته تشریح جهت تکمیل پروژه های نیمه تمام شهرستان، تعیین تکلیف پروژه ساختمان هتل‌داری و فنی و حرفه ای خواهران در شهر دماوند، اختصاص بودجه تکمیلی جهت پروژه های خیر ساز، اختصاص بودجه جهت ساخت ساختمان اداری بخشداری مرکزی، تخصیص بودجه جهت ساخت و تکمیل کلانتری مسکن مهر دماوند، مشا و مسکن مهر مهرآباد، تخصیص بودجه جهت ساخت سایت اداری در بخش رودهن،ساخت فضاهای سبز، فرهنگی،آموزشی و بهداشتی و درمانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

علاءالدین ازوجی، رئیس سازمان مدیریت برنامه‌ریزی و بودجه استان تهران در این نشست اظهار داشت: پروژه‌های شبکه آب و فاضلاب نیز مورد حمایت دولت می‌باشد و امید است در مسیر مصوبات سفر دولت به شهرستان‌ها این مهم در دماوند نیز دیده شود.

وی ادامه داد: پیگیری مباحث عمدتا باید از سوی شهرستان صورت گیرد زیرا دغدغه‌های مسئولان استانی گسترده است و گاهی مدارک و مستندات لازم از سوی شهرستان‌ها به استان نمی‌رسد تا منابع اختصاص یابند.

وی تصریح کرد: راه‌اندازی ایستگاه هواشناسی برای رودهن تا سال آینده حتما لحاظ خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت برنامه‌ریزی و بودجه استان تهران بیان داشت: دولت کمک به شهرداری‌ها را طبق قانون حذف کرده است و اگر این موضوع برای شهرستان‌ها اجرایی و ادامه یابد به مشکل برمی‌خوریم، اما برای شهرستان‌های کوچک باید لحاظ شود.

ضرورت تصمیم‌گیری قاطع برای بلاتکلیفی پروژه مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران و هتلداری دماوند

حشمت اله سلیمانی، معاون سازمان برنامه‌ریزی و بودجه استان تهران در این نشست در مورد بلاتکلیفی پروژه مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران و هتلداری دماوند گفت: همتی از سوی دستگاه نیست و مکان‌یابی این پروژه از ابتدا درست نبود.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته اوضاع اعتباری کشور خوب بود اما علیرغم مکان‌یابی نادرست پروژه به پیشرفت ۹۰ درصدی رسید و اکنون بدون آب و برق و گاز است.

این مقام مسئول ادامه داد: به نظر می‌رسد سازمان فنی و حرفه‌ای نیازی به این مرکز ندارد زیرا از آن زمان تا کنون حداقل ۷ مدیرکل فنی و حرفه‌ای عوض شده و هیچکدام همتی برای اتمام این پروژه‌ نداشته‌اند.

سلیمانی خاطرنشان کرد: بایستی سمت و سوی این پروژه به سوی یک دستگاه دیگر سوق داده و نوع کاربری این فضا عوض شود. نیاز است یک جلسه سه جانبه با حضور فرمانداری، دستگاه و سازمان برگزار شود تا تصمیمی قاطع در باره این پروژه اتخاذ و تعیین تکلیف شود.

کلنگ زنی پروژه تعریض محور آبسرد – کیلان – ایوانکی دردهه فجر

اعتبار طرح کمربندی جنوبی دماوند نیاز به منابع مالی کلان دارد

سیداحمد رسولی‌نژاد، نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: برای محور آبسرد – کیلان ایوانکی در سال گذشته ۲۳.۵ میلیارد تومان اعتبار گذاشته شد اما متاسفانه پیمانکاری که در مناقصه برنده شد شانه خالی کرد، با این حال امید است در اواخر دهه فجر شروع عملیات این محور پرخطر کلنگ زنی شود.

وی تصریح کرد: ضرورت دارد شهرداران و بخشداران با اداره پست درباره کدهای پستی ۱۰ رقمی همکاری کنند تا به انجام برسد زیرا در بخشهای مختلف مانند توزیع کپسول‌های گاز دچار مشکل می‌شویم.

نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس بیان داشت: پروژه‌های احداث تاسیسات فاضلاب شهرهای دماوند و فیروزکوه امسال برای اولین بار ردیف ملی گرفته است؛ در خردادماه در سازمان برنامه و بودجه ماده ۲۳ تصویب شد و ردیف بودجه در نظر گرفته شد که البته برای هر کدام از این شهرستان‌ها ۲۰ میلیارد تومان اعتبار گذاشته شده است.

وی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه ۵۱۰ میلیارد تومان برای دماوند و حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای فیروزکوه برآورد کرده است، اما برای شروع کار ۲۰ میلیارد تومان تخصیص داده است.

رسولی نژاد خاطرنشان کرد: هرچند این اعتبار چندان قابل توجه نیست اما عمده بودجه مربوط به بحث ماده ۵۶ است که به زودی نشستی در این زمینه برگزار خواهد شد. احداث تاسیسات فاضلاب در شهرها که در بودجه امسال به تصویب رسیده است بهترین حالت را دماوند و فیروزکوه دارد زیرا برای این دو شهرستان ۵۰ درصد از منابع دولتی و ۵۰ درصد از سایر منابع دیده شده است اما در شهرهای دیگر کشور ۸۰ درصد سایر منابع و ۲۰ درصد منابع دولتی را تشکیل می‌دهند.

پروژه نیمه کاره مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران دماوند در صورت بلاتکلیفی برای طرح دیگری مورد استفاده قرار می‌گیرد

رضا طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند نیز در این نشست گفت: پروژه مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران که سال‌هاست به بهره‌برداری نرسیده است باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شده و امسال به نتیجه برسد.

وی اظهار داشت: تا ۱۰ روز آینده باید وضعیت پروژه مشخص و بصورت کتبی به فرمانداری اعلام شود تا ما نسبت به اعلام و پیگیری‌های مدیرکل فنی و حرفه‌ای از سازمان برنامه و بودجه تصمیم گیری کنیم.

طاهرخانی افزود: اگر طی نشستی به این نتیجه برسیم که بهره بردار عزمی برای اجرا و بهره برداری پروژه ندارد، این پروژه را از سازمان می‌گیریم و در قالب دیگری که در سطح شهرستان دماوند نیاز است به کار می‌بریم.

کد مطلب: 11784
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری