شهردار ورامین خبر داد:
افتتاح پارک غدیر منطقه خیرآباد
تاریخ انتشار : بهمن ۱۷, ۱۴۰۱ ۷:۵۱ ب.ظ
 
شهردار ورامین گفت: پارک غدیر منطقه خیرآباد که با مساحت ۱۲ هزار مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان احداث شده بود، به مناسبت دهه فجر به بهره‌برداری رسید.
 افتتاح پارک غدیر منطقه خیرآباد

به گزارش ندای وارنا؛ علیرضا مؤمنی از آغاز نهضت آسفالت در مناطق حاشیه و مرکزی شهر ورامین خبر داد و اظهار کرد: به علت آلودگی هوا، تمام کارخانه‌های آسفالت تعطیل و نیمه‌تعطیل و عملیات آسفالت در سطح شهر متوقف شده بود.

وی افزود: پس از دو ماه توقف کار به علت آلودگی هوا، عملیات نهضت آسفالت در مرکز شهر و محلات حاشیه‌نشین از جمله خیرآباد و خیابان بهرام مصیری آغاز شد.

شهردار ورامین خاطرنشان کرد: طبق دستوری که به معاونت عمران شهرداری و پیمانکاران صادر شده است، تلاش می‌کنیم نهضت آسفالت و لکه‌گیری معابر در مناطق حاشیه‌نشین و مرکزی شهر با کوشش مضاعف و سرعت عمل بیشتری انجام شود.

مؤمنی اضافه کرد: با انجام این اقدام، عقب‌ماندگی نهضت آسفالت و لکه‌گیری معابر در مدت زمان آلودگی هوا و تعطیلی کارخانه‌های آسفالت که موجب ایجاد مشکلاتی برای شهرداری و شهروندان در مناطق مختلف شهر ورامین شده است، طی ماه‌های اخیر سال جبران شده و رضایتمندی شهروندان را فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه پارک غدیر منطقه خیرآباد آماده بهره‌برداری و استفاده شهروندان منطقه است، گفت: در دوره ششم شورای اسلامی شهر ورامین، کلنگ احداث پارک غدیر در منطقه خیرآباد در خیابان بهرام مصیری همزمان با عید غدیرخم، به زمین خورد.

شهردار ورامین افزود: این پروژه بزرگ با تلاش و همت نیروهای معاونت عمران شهرداری، در مدت زمان کمتر از هفت‌ماه با مساحت ۱۲ هزار مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان احداث شد.

کد مطلب: 12135
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری