معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران:
افراد ۶۰ ساله جامانده از تحصیل زیرپوشش نهضت سوادآموزی هستند
تاریخ انتشار : دی ۵, ۱۴۰۱ ۵:۵۶ ب.ظ
 
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران با اشاره به این که جامعه هدف این معاونت افراد ۱۰ تا ۴۹ ساله هستند، گفت: در سال‌های اخیر، افراد ۶۰ ساله جامانده از تحصیل هم تحت پوشش نهضت سوادآموزی قرار گرفتند.
 افراد ۶۰ ساله جامانده از تحصیل زیرپوشش نهضت سوادآموزی هستند

به گزارش ندای وارنا؛ فرشته اکبریان روز دوشنبه در مراسم قدردانی از برترین‌های سوادآموزی استان تهران که در کانون ملائک شهرستان قرچک برگزار شد اظهار داشت: تلاش شده تا با اجرای طرح‌های متنوعی و استفاده از توان و ظرفیت دستگاه‌ها و ارگان‌هایی نظیر اصناف، نیروی انتظامی، نیروهای مسلح و عشایر پوشش بیشتری به افراد بی‌سواد داده شود.

وی افزود: ایجاد قرارگاه جهادی با راه‌اندازی کارگروه تخصصی سوادآموزی، تهیه الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت سواد در پایتخت جهان اسلام و ایجاد الگویی برای سایر کشورهای اسلامی از دیگر اقداماتی است که در حوزه سوادآموزی استان تهران انجام شده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: در شرایطی که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بیش از ۵۲ و نیم درصد از مردم بی‌سواد بودند، امروز به برکت انقلاب اسلامی و فعالیت نهضت سوادآموزی، بیش از ۹۴.۷ درصد از افراد کشور باسواد هستند.

اکبریان اضافه کرد: ۴۳ سال از تشکیل نهاد نهضت سوادآموزی و پیام تاریخی امام راحل مبنی بر این که سواد، از حوائج اولیه انسان‌ها واجب‌تر است می‌گذرد و در این ایام، برکات بسیاری از تشکیل این نهضت در کشور به دست آمده است.

وی گفت: ۳۶ سال پس از پیام تاریخی امام راحل در تشکیل نهضت سوادآموزی، یونسکو به این باور رسید که سواد حتی از حوائج اولیه انسان نظیر سلامت و بهداشت واجب‎ تر است، حرکتی که با پیروزی انقلاب اسلامی در کشور شکل گرفت و تحولی عظیمی در همه‌گیری سواد در جامعه ایجاد کرد.

این مسئول ادامه داد: در سال ۵۷ و پیش از پیروزی انقلاب اسلامی از جمعیت ۲۷ میلیون نفری ایران، ۱۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بی‌سواد مطلق بودند که توان خواندن، نوشتن، حساب کردن و خواند قرآن را نداشتند ولی با پیروزی انقلاب اسلامی و شکل گیری نهضت سوادآموزی، امروز ۹۷.۷ درصد از مردم ایران باسواد هستند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران با اشاره به خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی در توجه به حوزه نهضت سوادآموزی اعلام کرد: رفع فاصله باسوادی و بی‌سوادی بین مناطق شهری و روستایی، فاصله سوادآموزی بین مردان و زنان و به حداقل رساندن نرخ بی‌سوادی موجب شده تا نرخ باسوادی در ایران نسبت به سایر کشورهای جهان ۳.۸ درصد بیشتر باشد.
وی از ایجاد پایتخت نهچ البلاغه با همکاری متولیان حرم مطهر حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) شهرستان ری و دانشگاه علوم و حدیث خبر داد.

کسب رتبه نخست سوادآموزی شهرستان قرچک در استان تهران

افراد ۶۰ ساله جامانده از تحصیل زیرپوشش نهضت سوادآموزی هستند

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک نیز در این مراسم از کسب رتبه نخست سوادآموزی این شهرستان در بین شهرستان‌های استان تهران خبر داد.

رضا داورزنی افزود: شهرستان قرچک با ۴۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب‌شرق تهران واقع شده و طی ۵۰ سال اخیر، رشد فزاینده‌ای در جمعیت داشته و این امر، لزوم پوشش هر چه بیشتر سوادآموزی را می‌رساند.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان قرچک با برخورداری از جمعیت جوان و مهاجر، لزوم توجه به حوزه سوادآموزی را بیشتر کرده و این امر موجب شده تا حجم ابلاغی یکهزار و ۳۰۰ نفری برای این شهر در نظر گرفته شود که از این تعداد، ۹۵۸ نفر تحت پوشش نهضت سوادآموزی قرار دارند.

وی با اشاره به فعالیت ۶۰ آموزش دهنده در نهضت سوادآموزی قرچک گفت: ازمجموع سودآموزانی که در سال تحصیلی تحت پوشش قرار گرفتند، ۵۷ درصد قبول شدند که از این نظر، قرچک رتبه نخست استان تهران را به خود اختصاص داد است.

شهرستان قرچک در ۳۰ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

کد مطلب: 11433
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری