اقتصاد مبتنی بر دانش‌بنیان، توسعه و پیشرفت استان تهران را به همراه دارد
تاریخ انتشار : آذر ۸, ۱۴۰۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ
 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران در نشست تدوین طرح پیشنهادی برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان تهران، گفت: برای توسعه و پیشرفت استان تهران، در تدوین برنامه هفتم باید وابستگی دولت به منابع عمومی کاهش و اقتصاد مبتنی بر دانش‌بنیان و حضور بخش خصوصی تقویت شود.
 اقتصاد مبتنی بر دانش‌بنیان، توسعه و پیشرفت استان تهران را به همراه دارد

به گزارش ندای وارنا؛ علاءالدین ازوجی با اعلام این مطلب، اظهار داشت: نبود وابستگی در برنامه هفتم به منابع عمومی، منوط به هدایت‌گری و آینده نگری مناسب «سازمان‌کار» است تا تمرکز زدایی نظام درآمد و هزینه به خوبی محقق شود و علاوه بر رشد و توسعه، شاهد رعایت عدالت‌ در بیشتر شاخص ها باشیم.

عضو کمیسیون هماهنگی، تلفیق و نظارت بر برنامه هفتم توسعه با تاکید بر اینکه برنامه‌ موفق باید قابلیت اجرا و یا اثربخشی در سطوح کلان را داشته باشد، افزود: آینده‌نگری و کلان‌نگری، ۲ موضوعی است که موجب رشد فراگیر خواهد شد.

وی با اشاره به برخوردار نبودن برخی شهرستان ها و استان ها نسبت به شاخص‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی پایتخت، خاطر نشان کرد: در برنامه‌ریزی هفتم توسعه، باید طوری عمل شود که سایر استان ها، پیرامون و یا وابسته به مرکز نشود و در عین استقلال، به شاخص‌های مطلوب دسترسی پیدا کنند.

ازوجی استقرار «نظام درآمد – هزینه» و «تمرکز زدایی اقتصادی» را ۲ بال توسعه و پیشرفت بیان کرد و افزود: در اقتصاد منطقه ای، منافع حاصل از صرفه جویی در تجمع امکانات را می توان به مناطق محروم اختصاص داد و اجرای طرح «شهر – منطقه» می تواند زمینه ساز این موضوع شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران هزینه‌کرد صرفه جویی ناشی از تجمع نیروی انسانی، مراکز تخصصی و درآمد بالای عمومی و غیر عمومی استان تهران را بستر ساز توسعه بیان کرد و گفت: برخی موضوعات مثل «اقتصاد دانش بیان» پیشران توسعه، برخی بسترساز و برخی نیز بحران ساز است که اینجا نقش برنامه‌ریزی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: تدوین برنامه با افق ۵ ساله برای مردم، فعالان اقتصادی و برنامه‌ریزان، بسیار مهم است و این سازمان، وضعیت موجود و مطلوب آینده را ترسیم خواهد تا با خط مشی ترسیم شده به اهداف توسعه برسیم.

عضو کمیسیون هماهنگی، تلفیق و نظارت بر برنامه هفتم توسعه تاکید کرد: در برنامه هفتم توسعه، نبود دخالت دولت در حوزه اجرا برای حمایت از بخش خصوصی و تقویت نقش دولت به عنوان تنظیم کننده و نظارت در سطوح مختلف ملی، استانی و شهرستانی، مورد توجه است.

کد مطلب: 10905
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری