سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
ایجاد یک بیمارستان با ارائه خدمات ۲۴ ساعته در پیشوا ضروری است
تاریخ انتشار : مهر ۲, ۱۳۹۶ ۱۲:۱۳ ب.ظ
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه معاونین بهداشت و درمان این دانشگاه، با سفر به شهرستان پیشوا، از زیر ساخت های بهداشتی و درمانی این شهرستان بازدید و در جلسه ای با حضور فرماندار شهرستان بر توسعه این ظرفیت ها تأکید کرد.
 ایجاد یک بیمارستان با ارائه خدمات ۲۴ ساعته در پیشوا ضروری است

به گزارش ندای وارنا به نقل از وبدا، دکتر محمد آقاجانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این نشست با اشاره به تلاش دولت یازدهم در خدمت رسانی به مناطق محروم یاد آور شد: در طرح تحول سلامت با احداث ۱۲۳ بیمارستان جهش بزرگی در خدمات رسانی به مناطق محروم و حاشیه ای انجام شد و طی آن هزاران میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفت.

وی اذعان داشت: با همه کارهای انجام شده، تعداد تخت های بیمارستانی در نوار شرقی استان و برخی شهرستان ها نظیر ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک در حد مطلوب نیست و مرکز ارجاع بسیاری از آنها بیمارستان امام حسین(ع) می باشد که به دلیل فاصله زیاد، دسترسی به خدمات درمانی با مشکل مواجه است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأکید کرد: در حوزه درمان، تکلیف داریم که دسترسی مطلوب به خدمات را ایجاد کنیم. با وجود مضیقه مالی دولت و وزارت بهداشت در سال ۹۶، عزم ما جزم است که برای این خدمت در شهرستان پیشوا قدم هایی را برداریم.

دکتر آقاجانی، ایجاد یک بیمارستان محلی با قابلیت ارائه خدمات دارویی، آزمایشگاهی، رادیولوژی و همچنین اورژانس مناسب با خدمات ۲۴ ساعته را در اولویت دانست و احداث بیمارستان را در ادامه این اقدام، ضروری عنوان کرد.
دکتر آقاجانی اظهار داشت: با همدلی و همکاری نزدیک همه مسئولین محلی و با بهره گیری از منابع استانی و ملی، خواسته به حق مردم پیشوا را پاسخ می دهیم.

وی در ادامه حضور خود در شهرستان پیشوا، از بخش های مختلف شبکه بهداشت بازدید و با کارشناسان بخش های مختلف دیدار کرد. وی همچنین با حضور معاونین بهداشت و درمان دانشگاه از مرکز خدمات جامع سلامت شهید صدوقی بازدید کرد و از نزدیک در جریان ارائه خدمات قرار گرفت.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین به منظور توسعه خدمات درمانی در شهرستان پیشوا و استفاده از ظرفیت های موجود، وارد درمانگاه شهید مهتدی شد و از بخش های مختلف آن بازدید کرد. وی همچنین از امکانات و وضعیت ساختمان مرکز درمانی مهاجری پیشوا بازدید کرد و در پایان برای توسعه خدمات درمانی در این شهرستان، دستورات لازم را به معاونین خود ابلاغ کرد.
براساس این گزارش، دکتر رجب زینی وند رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا نیز ضمن ابراز خرسندی از توجه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مناطق اطراف تهران اظهار داشت: شبکه بهداشت شهرستان پیشوا از سال ۱۳۹۰ ایجاد شده و هم اکنون به جمعیتی بیش از ۱۰۰ هزار نفر خدمات ارائه می کند.

دکتر زینی وند با اشاره به گسترش خدمات بهداشتی در سطح شهرستان اذعان داشت: از طریق ۴ مرکز، ۵ پایگاه و ۱۵ خانه بهداشت و همچنین ۱۴۲ پزشک و کارشناس، خدمات بهداشتی و درمانی به مردم پیشوا و روستاهای تابعه ارائه می شود.

وی عملکرد شبکه بهداشت پیشوا در ثبت پرونده الکترونیکی جمعیت تحت پوشش در سامانه سیب را چشمگیر توصیف کرد و گفت: نخستین شبکه ای هستیم که موفق به ثبت بیش از ۹۰ درصد جمعیت تحت پوشش در سامانه سیب شده است و تلاش برای تداوم این روند ادامه دارد.

بر پایه این گزارش مهندس محمدی فرماندار شهرستان نیز در این جلسه ضمن خیر مقدم به دکتر آقاجانی، گزارشی از وضعیت بهداشت و درمان در این منطقه را ارائه کرد.
مهندس محمدکرم محمدی گفت: پیشوا، از سال ۱۳۹۰ در تقسیمات کشوری، تبدیل به شهرستان شد و به همین دلیل، تا قبل از آن به لحاظ زیرساخت های بهداشتی و درمانی اقدام قابل توجهی صورت نگرفته بود.
وی با اشاره به جمعیت روبه رشد شهرستان خواستار ایجاد مرکز مجهز درمانی شبانه روزی و همچنین احداث بیمارستان در گام های بعدی شد.

کد مطلب: 2208
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری