جلسه آموزشی_ توجیهی واحد‌های عرضه فرآورده‌های خام دامی در شهرستان قرچک برگزار شد
تاریخ انتشار : خرداد ۲۶, ۱۴۰۳ ۲:۰۲ ب.ظ
 
به مناسبت در پیش بودن روز عرفه و عید سعید قربان، جلسه آموزش_ توجیهی رعایت نکات شرعی و بهداشتی در خصوص عرضه و ذبح بهداشتی دام با واحد‌های عرضه فرآورده‌های خام دامی در شهرستان قرچک برگزار شد
 جلسه آموزشی_ توجیهی واحد‌های عرضه فرآورده‌های خام دامی در شهرستان قرچک برگزار شد

به گزارش ندای وارنا؛ سید محمد خلیلی رئیس اداره با اشاره به در پیش بودن روز عرفه و عید سعید قربان و برگزاری سنت حسنه قربانی کردن دام توسط شهروندان گفت: با عنایت به اینکه کشتار غیر مجاز دام خارج از نظارت های بهداشتی دامپزشکی موجب آلودگی محیط زیست و به خطر افتادن سلامت جامعه می‌شود؛ کارشناسان این اداره نسبت به برگزاری جلسه آموزشی_ توجیهی با متصدیان واحد‌های عرضه فرآورده‌های خام دامی اقدام کردند.

در این جلسه بر تشویق مردم به خرید دام از مراکز تحت نظارت دامپزشکی، عدم کشتار دام در خیابان و معابر عمومی، عدم کشتار دام مولد و بیمار و رعایت اصول شرعی و بهداشتی در زمان ذبح دام تاکید شد.

دکتر خلیلی در پایان افزود: همچنین جهت پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بخصوص بیماری تب کریمه کنگو، توصیه‌های بهداشتی لازم در خصوص رعایت بهداشت فردی، استفاده از لوازم حفاظت ایمنی و ضد عفونی ادوات کشتار بعد از اتمام ذبح هر راس دام به ضابحین داده شد.

کد مطلب: 15898
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری