حادثه ریزش پل در حال احداث منطقه امرآباد ورامین بدون تلفات جانی
تاریخ انتشار : بهمن ۲۳, ۱۴۰۳ ۲:۲۹ ب.ظ
 
عدم رعایت مسائل فنی موجب ریزش پل در حال احداث منطقه امرآباد ورامین، تقاطع کمربندی خلیج فارس شد که در این حادثه به کسی آسیبی وارد نشد.
 حادثه ریزش پل در حال احداث منطقه امرآباد ورامین بدون تلفات جانی

به گزارش ندای وارنا؛ عصر روز دوشنبه، پیمانکاران در حال بتن ریزی پل مربوط به احداث میدان ورودی روستای قشلاق امرآباد، تقاطع کمربندی جنوبی شهر ورامین بودند که به دلیل عدم رعایت مسائل فنی، این پل فروریخت که خوشبختانه در این حادثه به کسی آسیبی وارد نشد.

قرار است که این میدان به منظور سهولت تردد ساکنان مناطق جنوبی شهر ورامین از جمله روستاهای قشلاق امرآباد، احمدآباد، ایجدان و ایجدانک احداث شود و از سال گذشته عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

فرماندار شهرستان ورامین که به منظور بررسی علت بروز حادثه در محل حاضر شده بود به خبرنگار ایرنا گفت: در بررسی‌های اولیه توسط کارشناسان و ارائه گزارش از سوی پیمانکار مشخص شد که در هنگام بتن ریزی، یکی از جک‌های تعبیه شده زیر سازه پل در حال احداث از محل اصلی خود خارج شده و این امر منجر به بروز حادثه ریزش شده است.

حسین عباسی افزود: خوشبختانه در هنگام بروز این حادثه، هیچ یک از کارگران نزدیک سازه نبودند و به هیچ کس آسیبی وارد نشد.

وی تأکید کرد: پیمانکار پروژه موظف است هر چه سریعتر نسبت به جمع‌آوری آثار باقیمانده از این حادثه اقدام کرده و پس از آن، سازه پل را در محل دیگری احداث و در مکان اجرای پروژه نصب کند تا طبق قرارداد، این میدان به زودی تکمیل و زیر بار ترافیک رود.

ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

کد مطلب: 17351
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری