طرز پخت ته چین ورامینی با لوبیا چشم بلبلی؛ خوش طعم و لذیذ
تاریخ انتشار : مرداد ۱۸, ۱۴۰۳ ۱:۲۹ ب.ظ
 
ته‌چین ورامینی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که اصالت آن به شهر ورامین برمی‌گردد. این غذا با ترکیب برنج، لوبیا چشم بلبلی و گوشت تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر و مقوی دارد.
 طرز پخت ته چین ورامینی با لوبیا چشم بلبلی؛ خوش طعم و لذیذ

به گزارش ندای وارنا؛ ته‌چین ورامینی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که اصالت آن به شهر ورامین برمی‌گردد. این غذا با ترکیب برنج، لوبیا چشم بلبلی و گوشت تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر و مقوی دارد.

مواد لازم:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • گوشت گوسفندی: نیم کیلو
    هم اکنون دیگران می خوانند

    پیاز درشت: ۱ عدد

  • سیر: ۳ حبه
  • لوبیا چشم بلبلی: ۱ پیمانه
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
  • گرد غوره: به میزان لازم
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. تهیه پیاز داغ: پیاز را خرد کنید و در قابلمه‌ای با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید.
  2. پخت گوشت: گوشت گوسفندی و سیر خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید. سپس یک لیوان آب جوش و زعفران دم کرده را اضافه کنید و بگذارید گوشت یک ساعت بپزد.
  3. پخت لوبیا: لوبیا چشم بلبلی را که از قبل خیس کرده‌اید، با آب و نمک بپزید.
  4. آماده‌سازی برنج: برنج خیس شده را بجوشانید و آبکش کنید. لوبیا پخته را به برنج اضافه کنید و مخلوط کنید.
  5. لایه‌بندی: کف قابلمه کمی روغن بریزید. نیمی از برنج و لوبیا را بریزید. گوشت نیم‌پز را روی برنج قرار دهید و کمی گرد غوره و نمک اضافه کنید. سپس بقیه برنج را روی گوشت بریزید و روی آن کره یا روغن جامد قرار دهید.
  6. دم کردن: قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و یک ساعت بگذارید تا برنج دم بکشد و گوشت بپزد.

 

طرز پخت ته چین ورامینی با لوبیا چشم بلبلی؛ خوش طعم و لذیذ

نکات مهم:

  1. نوع گوشت: اصل ته‌چین با گوشت تازه بره تهیه می‌شود، اما می‌توانید از مرغ یا گوشت گوساله هم استفاده کنید.
  2. آبکش کردن برنج: برنج را با آب گرم و نمک خیس کنید. پس از جوشیدن برنج، آبکش کنید و با آب سرد بشویید.
  3. زعفران دم کرده: زعفران را با آب جوش و یخ دم کنید تا رنگ بیشتری بدهد.

نتیجه‌گیری: ته‌چین ورامینی یک غذای سنتی و خوشمزه است که با رعایت نکات بالا می‌توانید آن را به بهترین شکل تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

کد مطلب: 16263
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری