رئیس دانشگاه اهل بیت(ع) :
غرب به دنبال گسترش فرهنگی با مفهوم معنویت میان دانشجویان است
تاریخ انتشار : آذر ۱۵, ۱۴۰۱ ۳:۲۸ ب.ظ
 
رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) با بیان اینکه بحث معنویت برای دانشجویان حساسیت دارد، گفت: مهمترین عنصری که به شما برای ادامه تحصیل و موفقیت یاری می دهد بحث معنویت است، امروز در دنیای غرب نیز دنبال راهکاری هستند که چنین مفهومی را میان دانشجویان گسترش دهند.
 غرب به دنبال گسترش فرهنگی با مفهوم معنویت میان دانشجویان است

به گزارش ندای وارنا؛ حجت الاسلام دکتر سعید جازاری روز سه شنبه در مراسم روز دانشجوی دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) افزود: باید ایران را به شما معرفی و حق میزبانی را ادا کنیم، امروز روز دانشجو و مختص شماست چون تا دانشجو نباشد دانشگاهی نیست و اگر دانشجو و دانشگاهی نباشد استادی نیز وجود ندارد.

دانشگاه بین‌المللی اهل بیت علیهم‌السّلام در راستای رسالت خود به منظور کمک به ارتقای علمی و تأمین نیازهای علمی، پژوهشی و تخصصی دانشجویان و پژوهشگران مسلمان و توانمندسازی آن‌ها، همچنین کمک به شناخت فرهنگ و تمدّن اسلامی در سال ۱۳۸۳ در مقطع تحصیلات تکمیلی،در قالب یک مرکز دانشگاهی محدود تاسیس و در سال ۱۳۹۰ به دانشگاهی جامع تبدیل و فعالیت خود را آغاز کرد.

این دانشگاه با دارا بودن اعضای هیات علمی متخصص در رشته های مختلف دانشگاهی میزبان دانشجویان بسیاری از ملیت های مختلف بوده است و افتخار دارد پذیرای متقاضیان تحصیل از سراسر جهان باشد. این دانشگاه همچنین مفتخر است عضو انجمن بین المللی دانشگاهها وابسته به سازمان یونسکو باشد و در کنار آموزش ، هر ساله میزبان اساتید و پژوهشگران مطالعات شرق شناسی جهت فرصت های مطالعاتی از سراسر جهان است.

رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) یادآور شد: این دانشگاه به برکت عنایت خاص رهبر معظم انقلاب محلی برای تعلیم و نشر علم برای دانشجویان مسلمان است.

حجت الاسلام جازاری اظهار داشت: این حق شماست که رهبر شیعیان جهان را بشناسید، رهبری که بیش از ۴۸ جلسه طی ۳۳ سال گذشته مختص دانشجویان و دانشگاه ها برگزار کرده است.

رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) گفت: شالوده فکری سخنان رهبر معظم انقلاب طی این ۴۸ جلسه بر پنج محور رفتار، شخصیت فکری، وظیفه، سبک زندگی و نگرش سیاسی دانشجویان استوار بوده است.

رئیس دانشگاه اهل بیت(ع) : غرب به دنبال گسترش فرهنگی با مفهوم معنویت میان دانشجویان است

حجت الاسلام جازاری اخلاق مداری را بحثی مهم میان دانشجویان خواند و ادامه داد: بدون اخلاق راه به جایی نمی بریم و اخلاق مهمترین ویژگی دانشجویی است.

رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) مطالبه رهبر معظم انقلاب را دانشجوی اخلاق مدار تمام عیار مسلمان دانست و اضافه کرد: اکنون یک جریان روشنفکری وجود دارد که درست در مسیر مقابل دانشجویان روشنفکر اخلاق مدار تمام عیار مسلمان قرار گرفته است.

وی بیان کرد: اگر این نگاه روشنفکری در دانشجویان به تمام معنا مسلمان باشد و دانشجو یان متعهد به ارزش ها بمانند می تواند دانشجو را به سر منزل مقصود برساند.

رئیس دانشگاه اهل بیت(ع) : غرب به دنبال گسترش فرهنگی با مفهوم معنویت میان دانشجویان است

حجت الاسلام جازاری افزود: رهبر معظم انقلاب در خصوص بحث وظیفه دانشجویان ۷۰ بحث را مطرح ساخته اند که هدف تمامی آنان تاکید بر رسیدن به قله علم و دانش است.

رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) گفت: توقعی که از شما داریم این است که هر کدام بتوانید در حوزه علمی خود به یک منبع و رفرنس علمی تبدیل شوید، شما دانشجویان مسلمان در حوزه علمی نباید غافل یا عقب بمانید.

وی با بیان اینکه فضای دانشجویی مقتضیات خود را دارد و دوران سختی است یادآور شد: شما می توانید این دوران را با در نظر گرفتن مباحثی مانند ساده زیستی، دوری از اشرافیت و برنامه ریزی برای زندگی با موفقیت طی کنید.

حجت الاسلام جازاری اظهار داشت: مکلفیم که حداقل امکانات لازم یا بیشتر از آن را برای شما دانشجویان فراهم کنیم، چون اگر دغدغه معاش داشته باشید نمی توان از شما انتظار موفقیت در عرصه تحصیل را داشت.

رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) با تاکید بر اینکه به نحوی باید برنامه ریزی کرد که در مسیر موفقیت علمی و درسی شما باشد گفت: نگرش سیاسی را رهبر معظم انقلاب در سه بخش مطرح می کنند، نخست آنکه دین از سیاست جدا نیست، دوم برخورداری از ذهن تحلیلگر سیاسی برای فهم وقایع و سوم خودداری از دنباله روی حزب و سیاست زدگی موارد مطرح شده است.

رئیس دانشگاه اهل بیت(ع) : غرب به دنبال گسترش فرهنگی با مفهوم معنویت میان دانشجویان است

سید ابراهیم کاظمی یکی از دانشجویان این دانشگاه نیز خواستار توجه بیش از پیش مسئولان و دست اندرکاران به امور دانشجویان برای رفع عمده مشکلات پیش روی آنان شد و بر لزوم ورود جدی دانشجویان مسلمان با علم و بصیرت برای تاثیرگذاری در جامعه و جلوگیری از نتیجه بخشی توطئه دشمنان جهان اسلام تاکید کرد.

محمد سادس عبدالله یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه نیز گفت: ما باید دانشگاه را بشناسیم و وظایف دانشجو را بدانیم تا کشور خود را بسازیم، فردی موثر در آینده جامعه خود خواهد بود که قدرت را از طریق علم کسب کرده باشد.

به گزارش ایرنا مرکز استان تهران، ۱۶ آذر روز دانشجو نامگذاری شده است؛ در واقع این روز، به یاد سه دانشجویی است که در اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رییس جمهور وقت آمریکا با محمدرضا پهلوی آن هم چندی پس از کودتای ننگین آمریکایی ۲۸ مرداد، توسط رژیم ستمشاهی به شهادت رسیدند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اساتید و دانشجویان در دانشگاه علم و صنعت در روز ۲۴ آذرماه سال ۸۷ تاریخچه‌ای از این واقعه را بیان کردند.

ایشان فرمودند: «جالب است توجه کنید که ۱۶ آذر در سال ۳۲ که در آن سه نفر دانشجو به خاک و خون غلتیدند، تقریباً چهار ماه بعد از ۲۸ مرداد اتفاق افتاده؛ یعنی بعد از کودتای ۲۸ مرداد و آن اختناق عجیب – سرکوب عجیب همه نیروها و سکوت همه – ناگهان به وسیله ی دانشجویان در دانشگاه تهران یک انفجار در فضا و در محیط به وجود می آید. چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رییس جمهور آمریکا بود، آمد ایران. به عنوان اعتراض به آمریکا، به عنوان اعتراض به نیکسون که عامل کودتای ۲۸ مرداد بودند، این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات می کنند، که البته با سرکوب مواجه می شوند و سه نفرشان هم کشته می شوند. حالا ۱۶ آذر در همه سال ها، با این مختصات باید شناخته شود. ۱۶ آذر متعلق دانشجوی ضد نیکسون است، دانشجوی ضد آمریکاست، دانشجوی ضد سلطه است.»

کد مطلب: 11039
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری