به گزارش ندای وارنا؛ نظارت بهداشتی بر تمام مراحل تولید، فراوری، نگهداری، توزیع و عرضه فراوردههای خام دامی و نهاده های مورد مصرف از طریق پایش مستمر مخاطرات بهداشتی در آنها، نقش مهمی در تامین سلامت غذا که یکی از ارکان سلامت جامعه است، دارد.
در این بازدید ضمن بررسی وضعیت بهداشتی کشتارگاهها، نظرات و پیشنهادات و مسائل و مشکلات صاحبان این مراکز شنیده و تا حد امکان اقدام به رفع این مشکلات شد.
در بازرسی انجام شده ، بر اعمال دقیق ضوابط و مقررات بهداشتی به منظور ارتقای سطح کیفی این محصولات و تضمین سلامت آحاد افراد جامعه تاکیدشد همچنین بازدید کنندگان ابراز امیدواری کردند با همکاری سه جانبه مسئولین، مردم و عرضه کنندگان، سلامت بهداشتی در زمینه تولید، توزیع و عرضه فرارودههای خام دامی تضمین شود
اعلام وصول پایگاه خبری