به گزارش ندای وارنا؛ سید کمال الدین میرجعفریان به همراه حیدری سرپرست فرمانداری پاکدشت، بشیری نماینده مردم در مجلس و جمعی مسئولین شهرستان روز دوشنبه از پروژههای عمرانی شهری و روستایی بازدید به عمل آوردند.
تاکید معاون استاندار بر پیگیری مصوبات جلسه شورای اداری
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به سفر استاندار تهران به پاکدشت گفت: مسئولان اجرایی پیگیر مصوبات جلسه شورای اداری باشند.
سید کمال الدین میرجعفریان معاون هماهنگی امور عمران استاندار تهران در جلسه شورای اداری شهرستان پاکدشت با اشاره به نتایج سفر دکتر پزشکیان به شهرستان های استان تهران اظهارداشت: حاصل سفر رئیس جمهور باعث رفع مشکلات و جذب ۷۰ همت در راستای پیشرفت و رفع معضلات و اتمامپروژه های نیمه تمام عمرانی استان تهران است.
وی افزود: این بازدیدها طی تلاش های بدنه دولت، مجمع نمایندگان استان و مسئولان شهرستان صورت گرفت که با رفع مشکلات شهرستان ها این شیرینی حضور را مردم احساس خواهند کرد. از دل این سفرها عمده مسائل شهرستان ها مورد توجه ریاست محترم جمهور و وزرا قرار گرفت و این نیازمندی ها بزودی در قالب مصوبات اجرایی و باعث رفع مشکلات می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران عنوان کرد: در پاکدشت(امروز) زیرساخت های حمل و نقل، آب، آموزش و پرورش، کمربندی، ورزشی و غیره مورد بررسی میدانی قرار گرفت و مصوبات خوبی در پی داشت این بازدیدها که بد پیگیری مصوبات از سوی مدیران شهرستانی و استانی انجام می شود، می تواند مسیر پیشرفت خوبی را در شهرستان ترسیم کند.
وی ادامه داد: برخی مشکلات از گذشته بوده و متاسفانه توجهی در سطح کلان وزارت خانه ها نیز انجام نشده و تعریف نشده بود. ان شاالله با پیگیری های مسئولان با جدیت پیگیری صورت بگیرد تا شاهد افزایش رضایتمندی مردم باشیم.
میرجعفریان با اشاره به حضور استاندار تهران به پاکدشت افزود: دستگاه های اجرایی از این فرصت ها استفاده کنند و مطالب را بیان تا بزودی مشکلات مرتفع شود. این سومین سفر بنده به پاکدشت است و تیم کارشناسی نیز در گذشته اعزام شده بود. بازهم تاکید می کنم مسئولان با جدیت پیگیر مصوبات جلسه باشند و بصورت مستمر در فرمانداری و استانداری پیگیری کنید.
وی در پایان با تاکید بر اهمیت پیگیری سریع مشکلات راه شهرستان در راستای ارتقا ایمن سازی خاطرنشان کرد: کمیسیون راهداری هفته آینده با موضوع پیگیری مشکلات راه های روستایی و شهری پاکدشت در استانداری تهران برگزار می شود.
سرعت افزایش جمعیتی پاکدشت نسبت به دیگر شهرستان های استان تهران بالا است
مهدی حیدری سرپرست فرمانداری پاکدشت در جلسه شورای اداری اظهارداشت: سفر ریاست محترم جمهوری و مصوبات ایشان نور امیدی را در دل مردم پاکدشت بوجود آورد تا ضمن پیگیری مشکلات گذشته، پیشرفت شهرستان حاصل گردد.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های پاکدشت و اهمیت تحقق آن در مسیر پیشرفت شهرستان بیان کرد: پاکدشت دارای یک محور ترانزیتی مهم است که ظرفیت های بسیاری می باشد و نیازمند مرتفع شدن زیرساخت های مهمی که باعث تحقق ظرفیت های بسیاری برای شهرستان می شود و امکانات بسیاری را ایجاد می کند.
سرپرست فرمانداری پاکدشت در ادامه با بیان ظرفیت های اقتصادی شهرستان عنوان کرد: پاکدشت دارای ۴شهرک صنعتی مهم و گلخانه های بسیاری است که جاذبه های بسیاری را شکل داده، اما این جاذبه های دیدنی، شغلی و اقتصادی باعث رشد جمعیت شده است. سرعت افزایش جمعیت پاکدشت نسبت به شهرستان های دیگر استان تهران بسیار است که باعث خدمات دهی بیش از پیش شد.
وی یاداورشد: امروز با حضور معاون استاندار تهران نیز مطالب مدیران محلی و منطقه ای شنیده شد و مصوبات این جلسه و همچنین مصوبات جلسه با استاندار می تواند مسائل مختلف را مرتفع کند و مسیر مشخصی را برای پیشرفت شهرستان رقم بزنیم
فرماندار شهرستان پاکدشت درجریان بازدید از پروژه نیمهتمام وکمربندی با اشاره به پیگیری و تکمیل پروژههای نیمهتمام و رفع مشکلات و مطالبات مردم که بخشی از آنها در سفر رئیسجمهور مصوب گردید به صورت کارشناسی شناسایی و رفع مشکلات سطح شهرستان در دستور کار قرار گرفت.
مهدی حیدری فرماندار شهرستان پاکدشت در جریان بازدید از پروژه نیمهتمام کمربندی پاکدشت با اشاره به اهمیت تکمیل طرحهای نیمهتمام شهرستان اظهار داشت: با توجه به اهمیت پیگیری و تکمیل پروژههای نیمهتمام و رفع مشکلات و مطالبات مردم که بخشی از آنها در سفر رئیسجمهور مصوب گردید، احصا و شناسایی مشکلات و معضلات سطح شهرستان با نگاه دقیق و کارشناسی در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به آماده شدن بخشی از کمربندی پاکدشت افزود: کمربندی جنوبی شهرستان پاکدشت، طرحی ملی است که علاوه بر ساکنین شهرستان، تمامی خودروهای عبوری به سمت استانهای شرقی کشور از آن استفاده خواهند کرد که تکمیل آن به دلیل برخی از معارضین و تأمین نشدن اعتبار مورد نیاز آن در گذشته، بیش از ۱۷ سال طول کشیده است.
وی خاطرنشان کرد: کمربندی شهرستان پاکدشت که یکی از مطالبات مهم و چندین ساله مردم که به دلیل مشکلاتی چون تملک زمینها سالها به تاخیر افتاده بود برای قرار گرفتن در زیر بار ترافیک حدود ۹ کیلومتر آن هزار میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شد.
فرماندار شهرستان پاکدشت با اشاره به تردد روزانه هزاران خودرو در مسیر و رفت و برگشت این محور در پایان گفت: پاکدشت به دلیل واقع شدن در مسیر بزرگراه امام رضا(ع) و محور مواصلاتی شرق کشور با حجم زیادی از تردد خودروها مواجه است و از طرفی استقرار ۴ شهرک صنعتی با داشتن کارخانجات مهم کشور و هزاران هکتار گلخانه و اراضی کشاورزی و تردد خودروهای سنگین، بر حجم ترافیک آن به ویژه در مرکز شهرستان افزوده است که امیدواریم با پیگیریها و اجرای مصوبات هر چه سریعتر به سرانجام برسد و بخش زیادی از ترافیک این محور در داخل شهر را کاهش دهد.
با گذشت ۱۷ سال با هدف رفع مشکل ترافیک محور ترانزیتی شرق کشور در ۳۰ کیلومتر از حوزه شهرستان پاکدشت، اجرای طرح کمربندی جنوبی این شهرستان آغاز شد. ولی به دلیل تأمین نشدن اعتبار مورد نیاز تکمیل آن در چندین مرحله این طرح پیشرفت فیزیکی چندانی نداشت و نتوانست کمکی به رفع گره کوه ترافیکی محور شرق کشور کند.
در دهه ۷۰ بود که با جدا شدن پاکدشت از شهرستان ورامین و به دلیل موقعیت مناسب این شهرستان تازه به تأسیس رسیده و به خاطر واقع شدن در حاشیه محور ترانزیتی شرق کشور، شهرکها و واحدهای متعدد صنعتی در آن مستقر شد و هم اکنون بیش از چهار هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در آن مشغول به کار بوده و روزانه هزاران دستگاه خودروی سبک و سنگین از محدوده شهرستان پاکدشت و از قلب مرکز آن عبور میکنند.
احداث چهار شهرک صنعتی بزرگ عباس آباد، خوارزمی، پایتخت و شنزار، وجود چهار لکه صنعتی و استقرار صدها واحد صنعتی و خدماتی در حاشیه محور امام رضا(ع) به ترافیک این منطقه افزود تا این که در اواخر سال ۸۸ مسوولان وقت شهرستان با هدف کاهش این ترافیک، مطالعه ایجاد کمربندی جنوبی این شهر را ارائه و با تصویب در دولت دهم، اجرای آن را با اعتبار اولیه ۵۰۰ میلیارد ریال آغاز کردند.
این کمربندی ۳۲ کیلومتری از ابتدای شهر فرونآباد پاکدشت از محور امام رضا (ع) جدا شده و پس از طی مسیر، از انتهای شهر شریفآباد، بار دیگر خودروها را به محور امام رضا(ع) وارد میکند، طرحی که با گذشت ۱۴ سال، همچنان نیمه تمام باقی مانده است.
به دلیل این که این مسیر، تنها راه خروجی و ورودی استان تهران محسوب میشود، هر روز صبح از غرب به شرق و غروب، از شرق به غرب با ترافیک شدیدی مواجه است که با رخ دادن یک تصادف و نبود محور جایگزین، ساعتهای متمادی خودروها را گرفتار میکند.
واقع شدن این محور در حاشیه جنوبی ارتفاعات موسوم به ” چهل قز” و ” سنگتراشان” نیز مشکل دیگری است که با بارش نزولات جوی، آب فراوانی از ارتفاعات وارد این محور شده و موجب آبگرفتگی شدید میشود و خودروها چارهای جز عبور از میان آب را ندارند.
مرداد ماه سال ۹۸ بود که عملیات اجرایی فاز نخست این محور به طول ۱۰ کیلومتر و عرض ۷۶ متر توسط قرارگاه خاتم الانبیاء آغاز شد ولی تأمین نشدن اعتبار مورد نیاز، اجرای آن را بار دیگر متوقف کرد
این کمربندی ۳۲ کیلومتری از ابتدای شهر فرونآباد پاکدشت از محور امام رضا (ع) جدا شده و پس از طی مسیر، از انتهای شهر شریفآباد، بار دیگر خودروها را به محور امام رضا(ع) وارد میکند، طرحی که با گذشت ۱۷ سال، همچنان نیمه تمام باقی مانده است.
پاکدشت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران قرار دارد و محور ترانزیتی امام رضا(ع) در محدوده این شهرستان از پر ترددترین مسیرهای شرق تهران است.
اعلام وصول پایگاه خبری