سرپرست فرمانداری قرچک:
کاهش تراکم دانش آموزی در مدارس روستاها باید جدی گرفته شود/نیازمند یاری خیرین مدرسه ساز هستیم
تاریخ انتشار : مهر ۸, ۱۳۹۷ ۳:۱۲ ب.ظ
 
سرپرست فرمانداری شهرستان قرچک گفت: کاهش تراکم دانش آموزی در مدارس روستاها باید جدی گرفته شود.
 کاهش تراکم دانش آموزی در مدارس روستاها باید جدی گرفته شود/نیازمند یاری خیرین مدرسه ساز هستیم

به گزارش ندای وارنا؛بهمن خطیبی در جلسه بررسی و رسیدگی به مشکلات مدارس روستاهای بخش مرکزی شهرستان قرچک که در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: از اعتباراتی که از محل ارزش افزوده به روستاهای تابعه شهرستان قرچک اختصاص پیدا می کند که در قانون مشخص شده است که این پول در کجای روستای هزینه شود. بخشدار، شورا و دهیار باید هزینه هایی که در روستا می شود را بر حسب قانون و دستور عملی که است انجام دهد و فراتر از قانون نمی توانند عمل کنند.
وی افزود: دهیار و اعضای شوارهای اسلامی روستا باید به فکر در آمدزایی در روستا باشند، نباید منتظر این باشیم که اعتبار بیاید و در روستا کارعمرانی و غیره انجام شود و باید به مرحله ای برسیم که نیاز به اعتبارات نداشته باشیم و بتوانیم مشکلات روستا را به راحتی حل کنیم.
این مسوول خاطرنشان کرد: یکی از کارهای مهمی که باید در روستا انجام شود ایجاد اشتغال است، که نبود اشتغال در بعضی از روستاها باعث شده است که نسل جوان ما بخاطر نبود شغل به شهرها مهاجرت کنند و باید به این امرمهم توجه خاصی داشته باشیم.
سرپرست فرمانداری شهرستان قرچک خاطرنشان کرد: مدیر یک مدرسه و دهیار در روستا شرح وظایفی دارند که باید این شرح وظایف در چار چوب قانون باشد، اگر مدرسه ای در روستا با مشکلی مواجع می شود باید به اداره آموزش و پرورش گزارش دهد و هر چه سریعتر این مشکل رفع شده باعث نگرانی اولیا و دانش آموزان نشود، دهیاری هم تا زمانی که قانون اجازه می دهد می تواند کمک حال مدرسه در روستا باشد .
خطیبی گفت: مدیران و معلمین در مدرسه بحث افت تحصیلی را به جد پیگیری کنند و در بحث بهداشت مدرسه و دانش آموزان باید مدیر مدرسه از طریق کارشناسان بهداشت و خانه بهداشت در روستا پیگیر باشند و مشکلات بهداشتی مدرسه و دانش آموزان را هر چه زودتر رفع کنند.
وی اظهار کرد: کاهش تراکم دانش آموزی در مدارس روستاها باید جدی گرفته شود، اگر در یک روستا به هر دلیلی نیاز به مدرسه جدید دارد بخشدار، شورا، دهیار و معتمدین روستا بابت اختصاص زمین کمک کنند و بابت ساخت آن از خیرین مدرسه ساز کمک گرفته شود و تا شاهد ساخت مدارس نو در روستاها باشیم و هر چه زودتر شاهد این باشیم که تراکم دانش آموزان در مدارس را به حداقل برسانیم.
تراکم دانش آموزان در مدارس روستایی بالا است
مهدی نیکبخت مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک نیز در این جلسه اظهار داشت: در دوره ابتدایی ۱۷ مدرسه در روستاهای شهرستان قرچک وجود دارد که این ۱۷ مدرسه ۱۴۹ کلاس درس دارد و تعداد ۴۵۸۷ دانش آموزان مقطع ابتدایی در مدارس روستایی مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: در مدارس متوسطه اول ۱۰ مدرسه در روستا داریم که ۵ مدرسه دخترانه و ۵ مدرسه پسرانه است که نزدیک به ۲۱۰۰ دانش آموز از ۱۲۰۰۰ دانش آموز در مدارس متوسطه اول مشغول به تحصیل هستند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک بیان داشت: در مدارس متوسطه دوره دوم ۴ دبیرستان است که ۳۸۰ دانش آموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.
نیکبخت در پایان با بیان اینکه تراکم دانش آموزان در مدارس روستایی بالا است، اظهار کرد: از دهیاران و اعضای محترم شورای اسلامی روستا در بحث بازگشایی مدارس و پروژه مهرتقدیر میکنیم که با مدارس روستایی همکاری خوبی داشتند.
گفتنی است جلسه بررسی و رسیدگی به مشکلات مدارس روستاهای بخش مرکزی شهرستان قرچک به ریاست بهمن خطیبی فرماندار و با حضور علیرضا رشیدیان بخشدار مرکزی، مهدی نیکبخت مدیر آموزش و پرورش، دهیاران، اعضای شورای روستا و مدیران مدارس در روستاها در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

منبع : قرچک آنلاین

انتهای پیام/

کد مطلب: 4134
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری