تازه‌های نشر دانشگاه آزاد اسلامی؛
کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا روانه بازار شد
تاریخ انتشار : اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۹ ۴:۴۴ ب.ظ
 
کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» با تألیف دانشیار گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین -پیشوا منتشر شد.
 کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا روانه بازار شد

به گزارش ندای وارنا؛ کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» توسط چاپ انتشارات جهاد دانشگاهی و تألیف سارا موحد دانشیار گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین -پیشوا منتشر شد.

این کتاب مشتمل بر ۲۰ فصل بوده که در آن به تفصیل به تکنولوژی گوشت، تکنولوژی انواع فرآورده‌های گوشتی سوسیس، کالباس و تکنولوژی شیلات پرداخته است.

کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» به‌عنوان منبع درسی و تحقیقی می‌تواند مورد استفاده دانشجویان مهندسی صنایع غذایی، فناوری موادغذایی، زیست فناوری موادغذایی، شیمی موادغذایی، علوم تغذیه، کنترل کیفیت، امنیت غذایی، علوم دامی، دامپزشکی و کارشناسان کارخانجات مواد غذایی قرار گیرد. در این کتاب بیش از ۳۵ رفرنس مرتبط، متعلق به مقالات و پژوهش‌های مؤلف است.

کد مطلب: 7656
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری