به گزارش ندای وارنا؛ نخستین جشنواره ملی نامه به امام زمان (عج) از سری برنامههای دومین جشنواره امامت و مهدویت با حضور عاصمه قاسمی مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده و معرفی نفرات برگزیده در مراسم اختتامیه در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا و قرچک به کار خود پایان داد.
کیان پهلوان افشاری در مراسم اختتامیه این جشنواره با تبریک فرارسیدن روز ولادت حضرت علی اکبر(ع) روز جوان و ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود (عج)، بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تبیین جایگاه والای مهدویت و امامت همواره پیشتاز بوده و تاکنون اقدامات مؤثری مانند برپایی این جشنوارهها را در قالبهای مختلف انجام داده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک امیدبخشی را یکی از ویژگیهای مهم فرهنگ مهدویت برشمرد و عنوان کرد: فرهنگ مهدویت، فرهنگ امیدواری بوده و لازم است برای گسترش و رونق بخشی این فرهنگ از تمام ظرفیتها و ابزارهای ادبی، هنری و فرهنگی بهره برد.
وی ادامه داد: جشنواره ملی «نامهای به امام زمان (عج)» با همکاری بنیاد بینالمللی غدیر در چهار رده سنی ۷ تا ۱۲ سال، ۱۲ تا ۱۸ سال، ۱۸ تا ۳۵ سال، ۳۵ سال به بالا در پلتفرم اشاره (بستر کار) برگزار شد.
پهلوان افشاری افزود: بیش از ۷۹۱ اثر ادبی و دلنوشته خطاب به امام زمان (عج) از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره رسید که پس از داوری توسط کمیته داوران ۹ اثر برگزیده و ۴۳ اثر شایسته تقدیر شدند.
قاسمی هم با توجه به ابعاد اجتماعی فرهنگ غنی مهدویت بیان کرد: توجه به حوزه مهدویت نتایج گستردهای در حوزه اجتماعی دارد. تبیین این موضوع، جامعهی ما را به تمدن نوین اسلامی که زمینه ساز ظهور است، نزدیک میکند.
مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده، برگزاری جشنوارههای مختلف امام زمان (عج)(امامت و مهدویت) در دانشگاه آزاد اسلامی را اتفاقی مبارک خواند و ادامه داد: برپایی این جشنوارهها به نام حضرت مهدی موعود (عج) ضمن پیوند دانشگاهیان به ویژه جوانان با موضوع مهدویت، موجب امید آفرینی، وحدت بخشی، کاهش آسیبها و رفع چالشهای اجتماعی میشود.
به گزارش آنا، آیین اختتامیه جشنواره نامهای به امام زمان (عج) با برنامههای متنوعی مانند اجرای تئاتر آیینی و اجرای گروه سرود راهیان بهشت همراه بود.
به گزارش آنا، سال گذشته و در دوره نخست ۱۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی برنامههای جشنواره سراسری امامت و مهدویت را برگزار کردند و موفقیت در برگزاری این دوره باعث شد که امسال تمام استانهای کشور مجری برگزاری این جشنواره باشند؛ بنابراین امسال، علاوه بر ۳۱ واحد دانشگاهی در سراسر کشور، هفت واحد دانشگاهی استان تهران نیز میزبان برنامههای جشنواره امامت و مهدویت هستند که در مجموع ۳۸ جشنواره برگزار خواهد شد.
افتتاحیه جشنواره امامت و مهدویت طبق سال گذشته همزمان با سالروز ولادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در مشهد برگزار شد و اختتامیه آن همزمان با ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) نیمه شعبان در شهر قم برگزار و از منتخبان جشنواره تجلیل میشود.
اعلام وصول پایگاه خبری