نقش پررنگ هنرمندان دیار ۱۵ خرداد در احیای ارزش‌ها و آرمان‌های نظام اسلامی در بزنگاه‌های حساس
تاریخ انتشار : خرداد ۲۷, ۱۴۰۳ ۱۲:۳۰ ب.ظ
 
در دومین همایش منطقه‌ای تئاتر خیابانی «طلوع خرداد» ورامین بر نقش پررنگ هنرمندان دیار ۱۵ خرداد در احیای ارزش‌ها و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی در بزنگاه‌های حساس تاکید شد.
 نقش پررنگ هنرمندان دیار ۱۵ خرداد در احیای ارزش‌ها و آرمان‌های نظام اسلامی در بزنگاه‌های حساس

به گزارش ندای وارنا؛ این مراسم همزمان با بیست ‎و یکمین سالروز سفر مقام معظم رهبری به شهرستان ‎های ورامین و پیشوا با گرامیداشت ویژه یاد و خاطره رئیس‎ جمهوری شهید آیت ‎الله رئیسی از جمله اجرای زنده نماهنگ ویژه شهادت ایشان و همراهانشان با هنرمندی مهدی گلستانی و تهیه کنندگی عباس تاجیک و همچنین نقاشی سیاه قلم رئیس‌جمهور شهید خدمت توسط خانم سیدی در فرهنگسرای رازی شهرستان ورامین برگزار شد.

در مراسم اختتامیه دومین همایش منطقه‌ای تئاتر خیابانی «طلوع خرداد»، علی خزایی نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی، سلیمان ستوده معاون امور شهرستان های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، داریوش خزایی ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ورامین، محمود برزگر ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قرچک، حسین قربانی ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پیشوا، احمد نادری رئیس بسیج هنرمندان استان تهران، حسین قاسمی مسئول حوزه هنری جنوب شرق استان تهران، جمعی از رؤسای ادارات، هنرمندان و پیشکسوتان هنرهای نمایشی و اصحاب رسانه چهار شهرستان ورامین، قرچک، پیشوا و پاکدشت حضور داشتند.

داریوش خزائی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ورامین در ابتدای این مراسم، ضمن خیرمقدم به حاضران، گزارش کاری از برگزاری این همایش داد و گفت: در آستانه شصت و یکمین سالگرد قیام تاریخی ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ دشت ورامین، برای دومین سال پیاپی، همایش فرهنگی «طلوع خرداد» با محوریت اجرای تئاتر خیابانی با حضور هنرمندان شهرستان ‎های ورامین، قرچک، پاکدشت و پیشوا برگزار شد که مهلت ارسال آثار از ۱۵ اردیبهشت تا ۵ خرداد ۱۴۰۳ بود و پس از بازبینی آثار در ۱۲ خرداد، اجراهای خیابانی در ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ برگزار شد.

خزایی افزود: در این همایش، موضوعاتی مانند نقش قیام ۱۵ خرداد در پیروزی انقلاب اسلامی، دستاوردهای نیم قرن قیام ۱۵ خرداد، بصیرت و قیام ۱۵ خرداد، نقش روحانیت در قیام ۱۵ خرداد، پرداختن به زندگی و آثار مکتوب امام خمینی(ره)، ایثار و شهادت، شخصیت ‎های برجسته تاریخ انقلاب اسلامی ایران، شهدای قیام ۱۵ خرداد و بیداری اسلامی، نقش زنان، روستائیان، کشاورزان و جوانان در قیام مردمی ۱۵ خرداد ۴۲، نقش دانش ‎آموزان، دانشجویان و فرهنگیان در قیام مردمی ۱۵ خرداد ۴۲ مورد توجه بود.

وی اضافه کرد: مراسم رونمایی از پوستر همایش تئاتر خیابانی «طلوع خرداد» در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید محسن محمودی معاون امور استان ‎های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور و رئیس این شورا در استان تهران، مجید درویشی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ورامین و مسئولان ادارات و نهادها و نمایندگان گروه‎ های مردمی برگزار و طی حکمی از سوی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ورامین، محمد خوش‎آبی به عنوان دبیر همایش منصوب شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ورامین با اشاره به ۲۱ اجرای از هفت نمایش از مجموع ۳۰ اثر ارسالی به دبیرخانه همایش در چهار شهرستان جنوب شرق استان تهران، افزود: این هفت اثر شامل «ته دیگ سوخته» به کارگردانی فرزانه دلیر از شهرستان پاکدشت، «من دوست دارم ایران را نجات دهم» به کارگردانی مرضیه ذاکری از شهرستان ورامین، «زنگ های سوخته» به کارگردانی مهدی رمضانی از شهرستان ورامین، «روایت قیام ‎ها» به کارگردانی احسان فلاحیان از شهرستان ورامین، «قفس داغ» به کارگردانی محمد تقی رودگر از شهرستان ورامین، «هاجر آشپز» کارگردانی طیبه احسن از شهرستان قرچک و «امواج» به کارگردانی میثم رمضانی از قرچک بودند.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای این هفت گروه نمایشی تئاتر خیابانی در روزهای ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ در فرهنگسرای امام خمینی(ره) پاکدشت، پل تاریخی باقرآباد و پارک ولایت قرچک، مسیر راهپیمایی ورامین،  برج علاءالدوله، مسجد جامع ورامین، مسجد صاجب الزمان(عج) ورامین، صحن حرم مطهر امام‎ زاده جعفر(ع) پیشوا، مسیر راهپیمایی قرچک، مسجد علی‎ بن ‎موسی ‎الرضا(ع) پیشوا، مسجد امام خمینی(ره) و مسیر راهپیمایی پیشوا بود.

در ادامه این مراسم علی خزایی نماینده مردم شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی، هنر و ابزار هنری را بهترین راه برای ارتقای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی جامعه دانست و اظهار داشت: هنرمندان ایرانی در طول تاریخ ثابت کردند که نقش مهم و پررنگی در تحولات مختلف کشورمان داشته‌اند. شهرستان‌های ورامین، قرچک، پیشوا و حتی پاکدشت که به دیار ۱۵ خرداد معروفند، در سال ۱۳۴۲ با قیام کفن پوشان این خطه، ثابت کردند که در خط اسلام و ولایت در مقابل زورگویی‌های رژیم ستم شاهی کوتاه نمی‌آیند.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هنرمندان دیار ۱۵ خرداد، در ۴۵ سال اخیر که انقلاب شکوهمند اسلامی به پیروزی رسیده است، همواره در بزنگاه‌ها، برای احیای ارزش‌ها و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش پررنگی را ایفا نمودند و به کمک مسئولان برای فرهنگسازی شتافته‌اند. وظیفه همه مسئولان است که به حمایت تمام قد از هنرمندان این دیار بشتابند تا آثار فاخری در راستای اهداف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نظام به مردم عرضه کنند.

در پایان این مراسم نیز از گروه‌های نمایشی حاضر در این همایش، خبرنگاران و اصحاب رسانه که پوشش خبری همایش را از مراحل اولیه تا اختتامیه همایش را برعهده داشتند و همچنین عوامل اجرایی این همایش، با لوح تقدیر و تندیس‌های ویژه‌ای تجلیل شدند.

گفتنی است که در زمان اهدای لوح و هدایا، برخی از دریافت‌ کنندگان به بیان نقطه نظرات خود در خصوص هنرهای نمایشی و کمبودهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری هنرمندان جنوب شرق استان تهران پرداختند.

کد مطلب: 15920
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری