فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) ورامین:
کاهش تنش‌های اجتماعی به انجام به موقع اقدامات وابسته است
تاریخ انتشار : بهمن ۱۵, ۱۴۰۳ ۲:۰۴ ب.ظ
 
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) ورامین گفت:دستگاه‌های مختلف باید با همکاری و استفاده از تمامی ظرفیت‌های خود از بروز مشکلات و بحران‌ها جلوگیری کنند.
 کاهش تنش‌های اجتماعی به انجام به موقع اقدامات وابسته است

به گزارش ندای وارنا؛ سرهنگ مهدی امینی در جلسه شورای اداری شهرستان که امروز ۱۳ بهمن در سالن اجتماعات شهرداری ورامین برگزار شد با تاکید بر اهمیت زمان‌بندی و دقت در انجام اقدامات، از مسئولین خواست تا برای کاهش تنش‌های اجتماعی و بهبود وضعیت شهرستان به صورت هماهنگ و با برنامه‌ریزی دقیق عمل کنند.
وی  با بیان اینکه کاهش تنش‌های اجتماعی به انجام به موقع اقدامات وابسته است، گفت: اگر مسئولین بتوانند اقدامات لازم را در زمان مناسب و به شیوه‌ای صحیح انجام دهند، می‌توانند در کاهش تنش‌های اجتماعی و بهبود شرایط شهرستان موثر واقع شوند.
وی افزود: دستگاه‌های مختلف باید در مسائل امنیتی و اجتماعی با همکاری و استفاده از تمامی ظرفیت‌های خود از بروز مشکلات و بحران‌ها جلوگیری کنند و کوچکترین مسئله می‌تواند به یک بحران تبدیل شود که برای دستگاه‌ها و مردم دردسرساز خواهد بود.
امینی در ادامه خاطرنشان کرد:مسئولین از فرصت‌ سفر رئیس‌جمهور که در اسفندماه به شهرستان ورامین انجام می‌شود بهترین بهره‌برداری را بکنند و برای این سفر برنامه‌ریزی‌های لازم را از الان آغاز کنند.
وی تاکید کرد: این سفر فرصت مناسبی است که باید به طور کامل از آن استفاده کنیم. مسئولین باید از پیش برای حضور مقامات مرتبط و حل مسائل اساسی شهرستان برنامه‌ریزی کنند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) ورامین در پایان بر ضرورت همکاری و هماهنگی میان مسئولین شهرستان تاکید کرد و گفت: تنها در صورتی که همه مسئولین به صورت هماهنگ و با اولویت‌بندی دقیق مسائل، اقدام کنند، می‌توانیم به سرعت مشکلات شهرستان را حل کرده و به پیشرفت و توسعه آن کمک کنیم.

کد مطلب: 17282
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری