به گزارش ندای وارنا؛ در این گزارش به پای صحبت های سمیرا آرمند ریاست انجمن هنرهای تجسمی شهرستان قرچک نشستیم وی با اشاره به نقاط مثبت نمایشگاه هفت هنر گفت: نمایشگاه “هفت هنر”یک ایده زیبا از دکتر جمشید علیزاده کارشناس سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قرچک بود این ایده از سوی ایشان به انجمن ها پیشنهاد شد و طی جلساتی که انجمن های مختلف داشتند نتیجه کار شکل گیری نمایشگاه هفت هنر در نمایشگاه دائمی قرچک بود و ناگفته نماند که برگزاری این نمایشگاه با حمایت شهرداری و ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بوده است و روسای انجمن ها و هنرمندان در ادامه ،پای کار آمدند و هفت روز متوالی در نمایشگاه در ۳۳غرفه آثار و تولیدات هنرمندان این شهرستان مورد استقبال مردم قرچک قرار گرفت.
وی در ادامه نقاط مثبت نمایشگاه را برای هنرمندان و مردم برشمرد و گفت: منتفع شدن مردم و هنرمندان از این نمایشگاه بهترین خروجی مطلوبی بود که می توانستیم انتظار داشته باشیم . برگزاری کارگاه های تخصصی هنر توسط آموزشگاه داران ،جذابیت این نمایشگاه را دوچندان نمود به طوری که علاقمندان هنر فرصتی برای شناسایی هنرمندان برجسته را پیدا کردند و از سویی دیگر حضور آثار هنرمندان نوظهور و جوان در این نمایشگاه نیز باعث شد آنها بتوانند نظرات مردم و بازدیدکنندگان را نسبت به آثار خود دریافت کنند و از نزدیک واکنش مردم را مشاهده نمایند و این نمایشگاه، فرصتی عالی برای معرفی به همه هنرمندان داد تا با مخاطبین بیشتری در تعامل قرار گیرند در واقع باید بگویم هنرمندانی که در آموزشگاه خود این فرصت را به صورت اندک دارند که با مخاطبین بیشتری ارتباط داشته باشد در این نمایشگاه با علاقمندان به هنرشان رو به رو شدند.
وی در ادامه مطلب فوق افزود:این نمایشگاه انواع تکنیک ها و سبک ها را در آثار تولید شده به نمایش درآورد تا جلوه های زیبای هنری را نشان دهد و از سویی دیگر تبلیغاتی بود برای آموزشگاه های مختلف هنری که هدف اصلی آنها آموزش و ترویج هنر است تا بتوانند هنرجوهای بیشتری را در زمینه های هنری جذب و بازار هنر را رونق بیشتری بخشند.
سمیرا آرمند در ادامه با تاکید بردرخواست حمایت مسئولان از هنرمندان افزود:از مسئولان تقاضا دارم علاوه بر حمایتهای بیشتر و بهتر ،نمایشگاه های اینچنینی را به دست هنرمندان بسپارند و فارغ از بایدها و نبایدهای دست و پاگیر و سرو کله زدن بر سر خیلی از مسائلی که خود هنرمند بهتر از هر کس چارچوب ها آنها را می شناسد اجازه دهند هنرمند با هنراصیل و با همان شکل واقعی هنرمندانه خودش به دنیای آدم ها رنگ شیرینی و جادویی را ببخشد.
ریاست انجمن هنرهای تجسمی در خاتمه در رابطه با تعاونی مسکن هنرمندان قرچک افزود:مدیران و مسئولان دوراندیش و باتدبیر شهرستان، این را می دانند که معضل بی مسکنی عمدتا دامنگیر اقشار کم درآمد است و تعاونی مسکن یکی از راه هایی است که هنرمندان را که سالها رنج زحمت و مجاهدت در راه هنر داشته اند را به خانه دار شدن و رهایی از رنج اجاره نشینی و خانه دوشی سالانه امیدوار می سازد.پس چه شایسته است که در سایه همکاری مشترک و همدلی متقابل بتوان این هدف مهم را با سرعت بیشتری محقق نمود.
گزارش:رقیه غلامی
اعلام وصول پایگاه خبری