به گزارش ندای وارنا؛ذرت از پرمصرفترین و پرطرفدارترین غلاتی است که سرشار از ویتامین و پروتئین است که برای مصرف خانگی و مصارف دامداریها و دامپروری کشت میشود.
علیاشرف کریمیان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک در این خصوص اظهار داشت: در حال حاضر شهرستان قرچک، ۸۶۸ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیر کشت ذرت علوفهای قرار دارد که تاکنون بیش از ۵۵۰ هکتار آن برداشتشده است.
کریمیان بیان داشت: عمده ذرت کشتشده در شهرستان ذرت علوفهای است که برای مصارف دامداریها مورد استفاده قرار میگیرد که بعد از درو کردن محصول در دامداریها انبار میشود یا به سایر شهرستانهای کشور فروخته میشود.
۸۶۸ هکتار از اراضی قرچک زیر کشت ذرت علوفهای رفته است
وی اذعان داشت: در حال حاضر در هر هکتار بین ۴۷ تا ۵۰ تن ذرت علوفهای به دست میآید و عمده کشت ذرت شهرستان در جنوب شهرستان یعنی در روستاهای محمدآباد، قشلاق اول و دوم و داودآباد است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک بیان داشت: در حال حاضر ذرت خوراکی برای مصارف خانگی ۱۲ هکتار است که در هر هکتار بین ۲۰ تا ۲۵ تن محصول به دست میآید.
وی گفت: به کشاورزان شهرستان قرچک جهت کشت محصولات کم آب پیشنهادشده است و کلاسهای آموزشی نیز در این خصوص برگزار شد تا از کشت محصولات پرمصرف خودداری کنند.
کریمیان در پایان اظهار کرد: در حال حاضر ذرت علوفه در شهرستان به ازای هر کیلوگرم ۲ هزار ریال تا دو هزار و پانصد ریال است.
۴۴۰۰ هکتار از اراضی ورامین زیر کشت ذرت علوفهای رفته است
محمدحسین تاجیک مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین نیز در این خصوص به خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: در شهرستان ورامین نزدیک به ۴۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان که عمدتاً در بخش جوادآباد است زیر کشت ذرت علوفهای رفته است.
وی گفت: شهرستان ورامین بهتنهایی دو برابر شهرستانهای همجوار ذرت علوفه زیر کشت دارد.
تاجیک افزود: در حال حاضر بیش از ۳۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی ورامین زیر کشت ذرت علوفهای قرار دارد و برداشت محصول انجامشده است.
ورامین بیش از ۳۰ درصد از لبنیات و گوشت قرمز استان تهران را تأمین میکند
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین تصریح کرد: ذرت علوفهای در بخش دامپروری مورداستفاده قرار میگیرد چراکه دشت ورامین بهعنوان قطب کشاورزی و دامپروری استان و حتی کشور است که بیش از ۳۰ درصد از لبنیات و گوشت قرمز استان تهران را تأمین میکند.
وی بیان داشت: کمبود آب در کل کشور وجود دارد و دشت ورامین نیز از این مورد مستثنا نیست و نسبت به سایر نقاط کشور باکم بود آب روبهرو است به کشاورزان پیشنهادشده است تا بجای کشت ذرت محصول کممصرف کل زا را جایگزین کنند که هم صرفه اقتصادی دارد و هم آب کمتری را مصرف میکنند.
۳۵ هکتار ذرت خوراکی در ورامین کشت می شود
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین اذعان داشت: در حال حاضر کشاورزان دشت ورامین محصولات کشاورزی خود را با آبهای زیرزمینی و پساب تصفیهخانه جنوب تهران و برای علوفهها از فاضلاب استفاده میکنند.
تاجیک اظهار کرد: در شهرستان ورامین ۳۵ هکتار ذرت خوراکی مصارف انسان کشتشده است.
۱۸۰۰ هکتار از اراضی پیشوا زیر کشت ذرت علوفهای رفته است
رضا عرب رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان پیشوا نیز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در خصوص کشت ذرت علوفهای در این شهرستان، اظهار داشت: در حال حاضر در شهرستان پیشوا ۱۸۰۰ هکتار ذرت علوفهای کشت که از میزان ۹۰۰ هکتار آن برداشتشده است.
وی گفت: در حال حاضر عمده کشت ذرت شهرستان پیشوا در روستاهای چالتاسیان و قلعه سین است.
عرب افزود: این ذرتها برای مصارف دامداریها تولید میشود و باید حمایت از دامداران دشت ورامین در دستور کار مسؤولان استانی و کشوری قرار گیرد، چراکه دشت ورامین در بحث دامداری و تولیدات کشاورزی پتانسیل خوبی دارد.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان پیشوا در پایان گفت: فرهنگسازی در خصوص آبیاری تحتفشار در دشت ورامین باید انجام شود، چراکه این شهرستانها با کمبود آب کشاورزی روبهرو است و دولت ۸۰ درصد آبیاری تحتفشار را بهصورت وام بلاعوض پرداخت میکند.
گفتنی است دشت ورامین که شامل شهرستانهای قرچک ورامین و پیشوا میشوند در مجموعه ۶۶۶۸ هکتار ذرت زیر کشت قرار دارد که در هر هکتار ۴۸ تن محصول ذرت علوفهای تولید میکند.
منبع : فارس
انتهای پیام/
اعلام وصول پایگاه خبری