فاطمه خانی قلعه در گفتوگو با خبرنگار ندای وارنا، اظهار داشت: شهرستان ورامین همواره شاهد حضور و رشد هنرهای ایرانی و اسلامی بوده که مسجد جامع ورامین و برج علاالدوله بهعنوان شاهکارهای معماری با بهکار بردن دهها هنر مانند گچبری و کاشیکاری به ثبت ملی رسیده است.
وی گفت: در حال حاضر در شهرستان ورامین بیش از ۴۰۰ هنرمند در رشتههایی مانند گرافیک، نقاشی، مجسمهسازی، خوشنویسی، سفالگری، نگارگری و تذهیب فعال هستند و هنرمندان ورامینی در تمام این رشتهها در سطح استان و کشور دارای جایگاه خاصی هستند.
مدیر انجمن هنرهای تجسمی شهرستان ورامین تأکید کرد: هنرمندانی همچون جواد قاجار، شعیب کاشانی، زهرا مهابادی، سمانه ارجمند، شعیب ابوالحسنی، عبدالرحمن لواسانی و اسماعیل صفری از شهرستان ورامین در سطح کشور و بینالملل در حال ارائه اثار هنری خود هستند.
وی ادامه داد: انجمن هنرهای تجسمی بهصورت ماهیانه کلاسهای آموزشی طراحی، نقاشی، نگارگری، نقاشی خط، مجسمهسازی با فلز، سفالگری و … را برای افزایش سطح علمی هنرجویان با حضور اساتید مطرح برگزار میکند.
خانی قلعه، ضمن انتقاد از کمبود زیر ساختهای هنری در ورامین گفت: با وجود حضور تعداد زیادی از هنرمندان و کسب افتخارات در هنرهای تجسمی توسط هنرمندان ورامین در جشنوارهها و مسابقات کشوری هماکنون هیچ مرکزی برای برپایی گالری و نمایشگاه آثار تجسمی در ورامین وجود ندارد.
وی بیان داشت: هماکنون فضای بسیار کوچک و بدون نور استاندارد توسط اداره ارشاد در اختیار هنرمندان آثار تجسمی قرار گرفته است و با این شرایط هنرمندان جهت کسب درآمد و فروش آثار خود با مشکل اساسی مواجه هستند.
مدیر انجمن هنرهای تجسمی شهرستان ورامین تصریح کرد: گالری ویژه آثار هنری در کنار فرهنگسرای رازی از هشت سال پیش بهصورت متروکه رها شده و فقط با ۲۰۰ میلیون تومان به بهرهبرداری میرسد اما با وجود تصویب بودجه ۳۵۰ میلیونی در استان تهران برای تکمیل این گالری هنوز این مبلغ تخصیص داده نشده است.
وی در پایان افزود: قطعاً با بهرهبرداری از این گالری هنرمندان ورامین ضمن بهرهمندی از فضای اختصاصی برای برپای نمایشگاه میتوانند برای فروش آثار هنری خود برنامهریزی بهتری داشته باشند.
اعلام وصول پایگاه خبری