به گزارش ندای وارنا؛مراسم احداث مرکز خدمات جامع سلامت محدث قمی(ره) در روستایی قشلاق داوود آباد با حضور امام جمعه، فرماندار،معاون اجتماعی و معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه شهید بهشتی،مدیر شبکه بهداشت و درمان و سایر مسئولان برگزار شد.
بهمن خطیبی سرپرست فرمانداری قرچک در این مراسم اظهار داشت: گسترش خدمات سلامت و دسترسی عادلانه تمامی مردم از اولویت های دولت است و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای تجهیز و تامین نیروی انسانی این مرکز برای خدمت رسانی به مردم اهتمام ویژه داشته باشد.
در ابتدای مراسم مدیر شبکه بهداشت و درمان ضمن خیر مقدم به حاضرین در خصوص ضرورت ساخت این مرکز روستایی برای خدمت رسانی به مردم شریف روستای قشلاق داوود آباد صحبت کردند.
وی گفت: عدالت در سلامت و اهمیت ارائه خدمات به همگان در راستای طرح تحول سلامت باید مورد توجه قرار گیرد.
خطیبی بیان کرد: افزایش ۲۵۰ درصدی مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان قرچک ، ساخت بیمارستان دولتی و چندین مرکز بهداشت و سلامت روستایی از جمله اثراتی است که طرح تحول نظام سلامت برای شهرستان قرچک به همراه داشته است.
وی، به افزایش رضایتمندی مردم از آغاز طرح تحول نظام سلامت اشاره و تاکید کرد: برای رسیدن به نقطه مطلوب یعنی رضایتمندی از خدمات هنوز فاصله داریم و نیازمند کمک های بیشتر در این خصوص هستیم.
سرپرست فرمانداری قرچک با اشاره به اینکه هم اکنون در ابتدای راه هستیم، بیان کرد: این تحول سلامت بایستی ادامه پیدا کند تا رضایت کامل مردم را جلب کنیم و در ین راه از خیرین کمک جویم.
وی در پایان تصریح کرد: مساحت زمین پروژه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی هزار متر با زیر بنایی بالغ بر ۵۰۰ متر مربع و اعتبار ۷ میلیارد ریال در آینده ایی نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.
محمود خدادوست معاون اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی در ادامه گفت: فرصت بوجود آمده در وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و بالاخص در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جذب خیرین سلامت غنیمت شمرده و استفاده از ظرفیت خیرین حوزه سلامت را مورد تاکید قرار دادند.
وی با بیان اینکه در واقع افزایش دسترسی به خدمات سلامت، با ارتقاء شاخص سلامت خانواده همراه بوده است، مهمترین برنامه طرح تحول نظام سلامت، برنامه ترویج خودمراقبتی یعنی توانمند سازی افراد برای مراقبت از سلامت خود، خانواده و جامعه است
خدادوست گفت:تمامی پتانسیل موجود در شهرستان جهت تامین سلامت مردم مورد نیاز است و وزارت بهداشت در جهت توسعه زیرساختهای حوزه درمان، اقدامات و اجرای بستههای مختلفی را از زمان آغاز طرح تحول سلامت در دستور کار خود قرار داده که به فراخور اقدام انجام شده است.
وی افزود: هریک از این برنامهها موافقان و حتی برخی هم مخالفان خاص خود را داشتند؛ اما تاثیر برخی از این برنامهها بیش از سایر اقدامات انجام شده، برای مردم و در روند درمانی آنها کاملا محسوس است.
معاون اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد: آسان شدن دسترسی مردم به خدمات پزشکی، برقراری عدالت درمانی در کشور، تضمین توزیع امکانات، ایجاد تعادل بین منابع مالی و هزینههای روزافزون خدمات سلامت، هدر رفتن غیرضروری منابع، بهبود توزیع امکانات و بهرهمندی مناسب و به هنگام مردم از خدمات سلامت با محوریت تمرکززدایی از درمان و انتقال درمان به اقصی نقاط کشور به ویژه مناطق محروم از جمله اهداف مهم سطحبندی خدمات در قالب نقشه راه درمان کشور است.
درپایان دکتر محدث زاده قمی شیخ عباس قمی(ره) مولف کتاب مفاتیح الجنان از خداوند متعال در خصوص سعادتی که نصیب ایشان شده به منظور ساخت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی به منظور خدمت رسانی به مردم این منطقه شکرگزاری کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با ساخت این مرکز کمکی جهت دسترسی راحت تر به خدمات حوزه سلامت است و از خیرین گرانقدر که کمک حال هستند تشکر می کنیم.
منبع :قرچک آنلاین
انتهای پیام/
اعلام وصول پایگاه خبری