به گزارش ندای وارنا؛ بهمن خطیبی در جمع خبرنگاران گفت: در سال جهش تولید و در راستای حمایت از بخش های تولیدی و اشتغال، دستورالعمل اجرای تدابیر لازم در راستای کاهش اثرات ویروس کرونا بر وضعیت اشتغال و محیط کسب وکار به ادارات ذیربط ابلاغ شده است.
وی یادآور شد: شناسایی آسیب های وارده به مشاغل نیازمند بازنگری مجدد است بخصوص در حوزه کشاورزی که موارد به مدیران استانی و کشوری مربوطه اطلاع رسانی شده تا راهکار های قانونی لازم در راستای حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی ارائه نیز شود.
نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک افزود: بایستی با توجه به سال جهش تولید و از سویی در راستای مبارزه با بیماری کرونا، همه دستگاههای اجرایی شهرستان، بویژه ادارات صنعت، معدن و تجارت و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به برنامهریزی جامع به صورت دقیق و مستند به آمار و اطلاعات واحدهای تولیدی سطح شهرستان، در راستای انجام وظایف اجرایی محوله اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: فهرست فعالیتها در زیربخش های صنعت، کشاورزی و صنوف تولیدی و خدماتی در شهرستان که علاوه بر فهرست مشاغل ده گانه آسیب دیده ازاثرات پاندومی بیماری کرونا، دچار آسیب شدهاند با جزئیات تعداد شاغلین و کارگاه های موجود در هر بخش توسط ادارات جهادکشاورزی، صنعت، معدن، تجارت، اتاق اصنافو شهرک صنعتی قرچک در حال تدوین است.
خطیبی ادامه داد: همچنین لیست کارگاههایی که در صنوف ده گانه اعلامی دولت فعالیت می کنند و در اثر شیوع بیماری کرونا دچار خسارت و آسیب شدهاند توسط اداره تامین اجتماعی در حال بررسی است.
وی افزود: با توجه به تأکید رئیس جمهور محترم در ستاد ملی کرونا مبنی بر اینکه: “اصل کار و تولید در سالی که به نام سال جهش تولید نامگذاری شده است تعطیل پذیر نیست.” مقرر گردید تمامی دستگاههای خدمات رسان ضمن دقت نظر در اجرای شیوه نامه های بهداشتی برای سلامت کارگران و کارمندان واحدهای تولیدی تحت پوشش شهرستان، حمایت لازم را برای تداوم فعالیت این واحدها معمول و از هرگونه تعطیلی ممانعت بعمل آورند.
فرماندار قرچک اظهار داشت: مقرر گردید کارگران و سایر افراد که در کسب و کارهای اقتصادی بر اثر بیماری کرونا بیکار شده اند، با انجام هماهنگی های لازم بین ادارات، تحت پوشش بیمه بیکاری قرار گیرند.
انتهای پیام/ف
اعلام وصول پایگاه خبری